Logo

Picture8.png

Ви є громадянином України і зараз навчаєтесь або збираєтесь вступити на магістерську програму з комп'ютерних наук, економіки, інженерії, права або статистики в університеті чи установі в Україні? Якщо так, ми заохочуємо вас подати заявку на отримання стипендії Європейського центрального банку для українських випускників!

Пропонуються гранти в розмірі 10 000 євро кожен для 15 українських випускників, які навчаються в магістратурі у вищезазначених галузях або інших предметах, що мають відношення до мандату та діяльності ЄЦБ (наприклад, математика, фінанси, політологія).

Чому пропонується ця стипендія?

Минулого року ЄЦБ запропонував стажування 15 українським випускникам, надавши їм можливість отримати уявлення про діяльність центрального банку та банківського нагляду ЄЦБ, а також в інших сферах.

Цього року, продовжуючи солідарність з Україною, ЄЦБ хоче підтримати талановитих українських випускників, які навчаються за спеціальностями, пов'язаними з ЄЦБ, у себе на батьківщині.

Критерії відбору кандидатів:

1. Ви є громадянином України;

2. Ви навчаєтесь або збираєтесь навчатись на магістерській програмі з комп’ютерних наук, економіки, інженерії, права, статистики або інших відповідних галузей (наприклад, математики, фінансів, політології) в університеті або вищому навчальному закладі в Україні.

3. Ви отримали середній бал 80% або вище (з відзнакою або еквівалент) під час навчання на бакалавраті.

Як отримати грант?

• Заповніть анкету за посиланням: https://www.ecb.europa.eu/careers/what-we-offer/ukrainian-scholarship/shared/pdf/application_form_ukrainian_scholarship.en.xlsx

• Надішліть анкету, резюме та інші документи за адресою: ukrainianscholarship@ecb.europa.eu