Logo

Їх можна відвідати як:

Курси самонавчання, загальнодоступні для необмеженого доступу для всіх, хто створює обліковий запис на онлайн-платформі HELP.

Якщо ви хочете пройти будь-який із курсів HELP для самостійного навчання, просто увійдіть у свій обліковий запис HELP на онлайн-платформі HELP і натисніть на код мови під зображенням курсу, який ви бажаєте пройти.

Курси з викладачами, організовані у співпраці з національною установою-партнером, зазвичай національними навчальними закладами для суддів і прокурорів (NTI) або асоціаціями адвокатів (BA).

Курси HELP проводить/модерує сертифікований викладач HELP, який пройшов навчання в Секретаріаті HELP. Успішні учасники курсів під керівництвом HELP проходять спільну сертифікацію Програми HELP та національного партнерського закладу. Якщо ви юрист і бажаєте пройти навчальний курс, зв’яжіться з NTI або BA у вашій країні через координаційні та інформаційні пункти HELP.

Незважаючи на те, що основною цільовою групою курсів Ради Європи HELP є професіонали в галузі права (судді, прокурори та адвокати), деякі міждисциплінарні курси можуть залучати інших професіоналів (спеціалісти в галузі охорони здоров’я та медицини, персонал пенітенціарних установ і пробації, правоохоронні органи, журналісти, співробітники Уповноваженого з прав людини, неурядові організації тощо).